Besplatne vesti o GE132

Upišite Vaše ime i email

Savetovalište

Stručni saveti


Ukoliko želite savet stručnih konsultanata International Health-a, pozovite naš call centar i zakažite svoj termin potpuno BESPLATNO!

Call Centar

Želite više informacija ili savet?


+381 11 344 68 08

Istraživanja

Na svakom od šest sastojaka GE132 urađena su posebna istraživanja o kvaliteti i efikasnosti.

Certifikati

Preparat GE132 je proizveden u Nemačkoj po japanskoj recepturi u skladu sa standardima farmaceutske industrije EU.

Primarni cilj International Health-a je osigurati svojim korisnicima najkvalitetniji proizvod. Kontinuiranim usavršavanjem tehnologije proizvodnje, kvalitetom finalnog proizvoda, kao i brojnim istraživanjima International Health osluškuje želje i ideje svojih kupaca. Upravo iz toga razloga je proizvod GE132 nosilac najvažnijih certifikata.

 

GMO FREE

GMO mogu biti biljke, životinje ili mikroorganizmi kojima je pomoću genetičkog inženjeringa bio promenjen genski (nasledni) materijal i to na način koji nije prisutan u prirodnim okolnostima (kao što je ukrštanje ili prirodna rekombinacija).

U International Health-u ne upotrebljavamo GMO. Koristimo genetički nepromenjene sastojke što potvrđuje i potpisan GMO – free certifikat. GE132 je 100% prirodan preparat.

GMP

Kvalitet proizvoda GE132 je uvek na prvom mestu. Da se naši procesi i postupci odvijaju u skladu sa strogim farmaceutskim normama potvrđuje i GMP certifikat (Good Manufacturing Practice).

HALAL

HALAL certifikat označava da je proizvod primeren za upotrebu osobama muslimanske veroispovesti te da je proizveden u skladu s islamskim zakonima.

KOSHER

KOSHER certifikat označava hranu koja je pripremljena po židovskim prehrambenim zakonima. Kod kosher ishrane insistira se na tome da je proizvod maksimalno čist i dobijen prirodnim putem.

ISO 9001

ISO 9001 certifikat označava kvalitet upravljačkih procesa koji se odnosi na sve karakteristike vezane za proizvodnju.

ISO 9001 garantuje da je proizvođač preduzeo sve potrebne provere kako bi krajnji korisnik njegovih proizvoda bio zadovoljan kvalitetom proizvoda, bio siguran da je krajnji proizvod proizveden u skladu sa postojećim zakonima, te bio siguran da proizvođač ulaže napore kako bi popravio kvalitet finalnog proizvoda.

DOPING FREE

Dodatak ishrani GE132 plus jedan je od retkih proizvoda koji mogu koristiti sportisti. Poseduje Anti doping free certifikat iz Kelna, kao i iz Antidoping agencije Srbije, te ga koriste sportisti širom sveta.