Besplatne vesti o GE132

Upišite Vaše ime i email

Savetovalište

Stručni saveti


Ukoliko želite savet stručnih konsultanata International Health-a, pozovite naš call centar i zakažite svoj termin potpuno BESPLATNO!

Call Centar

Želite više informacija ili savet?


+381 11 344 68 08

O preparatu GE132

Zašto GE132?

GE132 je preparat koji će Vam u rekordnom roku pomoći da ojačate Vaš imunitet, da se oslobodite hroničnog umora, da smanjite zapaljenske procese u organizmu, snizite vrednosti krvnog pritiska i holesterola. Ova moćna formula će Vam pomoći da VAŠ IMUNITET bude toliko jak da Vam ni bakterije ni virusi ne mogu ništa.

GE132 je kompleks 6 snažnih antioksidanata koji dovode imuni sistem u ravnotežu. Udruženim delovanjem svih 6 antioksidanata deluju u prevencji i lečenju kod infekcija i hroničnih oboljenja.

Deluje efikasno tako što:

  • ojačava prirodni imunitet organizma
  • štiti od infekcija, prehlade i gripa
  • štiti i čuva Vaše srce i krvne sudove
  • snižava nivo holesterola u krvi (najviše LDL holesterol ili takozvani loš holesterol čime je rizik od infarkta i koronarnih bolesti znatno smanjen)
  • delotvoran je kod alergija
  • deluje kod bolesti endokrinog sistema (šećerne bolesti, bolesti štitne žlezde)
  • deluje antiinflamatorno (protiv zapaljenski) na kosti i zglobove kao i antireumatski
  • umanjuje nivo stresa
  • ubrzava metabolizam
  • podstiče regeneraciju i isceljenje

Antioxidanti su čuvari našeg organizma. To su molekuli koji sprečavaju stvaranje slobodnih radikala, njihovu agresiju i pospešuju njihovo izlučivanje i neutralizaciju u organizmu. Antioxidante unosimo kroz hranu, a to su vitamini, minerali, nezasićene masne kiseline, esencijalne aminokiseline, biljni ekstrati i enzimi.

Nažalost danas hrana nije ista kao pre 10-20 godina jer smo je modifikovali i ne možemo više da dobijemo dovoljnu količinu aktivnih materija potrebnih našem organizmu na dnevnom nivou, kroz hranu, pa je potrebno nadoknaditi ih unošenjem antioxidanata. Njihov unos na dnevnom nivou je sve potrebniji kako bi zaštitili i ojačali naš imunitet od pojava prehlada, stresa, umora i hroničnih bolesti.

GE132 je pravljen po japanskoj formuli koja je uspela da iskoristi najbolje iz svih 6 elemenata. Deluje direktno na izazivače bolesti, bakterije, viruse, gljive, protozoe a deluje i imunomodulatorno uvodeći imuni sistem u ravnotežu.

Nigde nećete naći toliko dobro izbalansiranu kombinaciju prirodnih sastojaka koji su sami po sebi čisto zdravlje.

Na taj način svom organizmu dajete sve što mu je potrebno, minerale, vitamine, masne kiseline, esencijalne aminokiseline, biljne ekstrate i enzime, sve ono što nedostaje našoj svakodnevnoj ishrani, a što je potrebno za zdravu funkciju organizma.

Japanska formula garantuje efekat, a ono što je važno za Vas kao korisnike jeste da su kvalitet i koncentracija proizvoda uvek isti, prozivodi se u Nemačkoj po standardima EU, što pokazuje 6-ogodišnje iskustvo na 12 trzišta širom Evrope.

Za Vas je važno da znate da je proizvod potpuno bezbedan, može se koristiti od 7 godine pa nadalje, za očuvanje produženje zdravlja i kod potreba povećanog fizičkog napora – sportisti jer poseduje sve certifikate. Detaljnije možete pogledati ovde.

Ogroman broj ljudi danas zbog loših životnih navika (nepravilna ishrana, nedovoljna fizička aktivnost i unos vode, nedovoljno sna, stres) i uticaja spoljašnje sredine ima neravnotežu na nivou celog organizma. Ona se prepoznaje kao gubitak energije ili zamor, nervoza i napetost, depresivno raspoloženje, glavobolja, alergijske reakcije, problemi u probavnom sistemu, bol u mišićima i zglobovima, ubrzan rad srca, povišen krvni pritisak.

Ako Vas muči grip, prehlada, virusne infekcije, ako dugo godina imate povišen krvni prtisak, povišen šećer ili holesterol… sami znate koliko Vas to košta i kako se osećate. A ako zanemarite ove probleme oni će biti samo veći i mogu da dovedu do situacija koje ne mogu lako da se reše čak ni dugogodišnjom upotrebom lekova i zato je moćni saveznik Vašem zdravlju upravo GE132.