Besplatne vesti o GE132

Upišite Vaše ime i email

Savetovalište

Stručni saveti


Ukoliko želite savet stručnih konsultanata International Health-a, pozovite naš call centar i zakažite svoj termin potpuno BESPLATNO!

Call Centar

Želite više informacija ili savet?


+381 11 344 68 08

O nama

Korporacija je svoj rad započela 2002. godine. Nakon dugog niza godina uspešnog rada, a vođeni našim osnovnim ciljem MISIJE ZDRAVLJA, kompanija je ostvarila neverovatne rezultate.

Misija kompanije International Health je dovesti ZDRAVLJE u svačiji dom i edukovati ljude kako da očuvaju svoje zdravlje.

Vizija kompanije International Health je da prati svetski trend kako u radu i uspešnim rezultatima, tako i u novinama vezanim za lepši i zdraviji život. Da se razlikuje od svih ostalih kompanija i da bude lider ne samo u našoj zemlji već i na tržištima širom Evrope. Nastojaćemo da sve što je novo i što može poboljšati kvalitet života, što pre bude dostupno na našim prostorima.

Svakodnevno efikasno odgovaramo na izazove predanim istraživanjem, investiramo u naše proizvode, unosimo inovacije i tako brinemo o poboljšanju zdravlja onih kojima najviše trebamo.

U saradnji sa stručnim timom lekara svakodnevno edukujemo ljude. Pomažemo im da dođu do pravih informacija kako da očuvaju svoje zdravlje i reše ozbiljne zdravstvene probleme.

Naša svrha je da svakom domu budemo prijatelj u zdravlju i da zajedno stvaramo društvo zdravih ljudi!

U skladu s vizijom kao vodiljom prema ispunjenju ciljeva i strategiji, temelj vrednosti International Health-a u poslovanju su:

 

Inovativnost i kreativnost

U svim našim aktivnostima podstičemo inovativnost i otvorenost za nove ideje kako bismo pružili novu vrednost.

Usmerenost ka korisniku

Posvećeni smo iskrenosti, poštenju i pouzdanosti u svim aktivnostima i neprestano težimo da naši proizvodi i usluge budu iznad očekivanja svih korisnika.

Integritet

Dosledno čuvajući integritet u svemu što radimo, zahtevamo od sebe i drugih primenu najviših etičkih standarda u postizanju naše misije unapređenja zdravlja i kvaliteta života.

Timski rad

Blisko sarađujemo razmenjujući znanja, veštine i potencijale vertikalno, horizontalno i globalno u korist zainteresovanih strana.

Deljenje znanja

Nesebično delimo informacije, iskustva, najbolju praksu, znanja i ideje, kako bismo donosili čvrste odluke, uspešno se menjali i uspešno delovali za dobrobit svih zainteresovanih.

Iskreno Vaš International Health tim.