Besplatne vesti o GE132

Upišite Vaše ime i email

Savetovalište

Stručni saveti


Ukoliko želite savet stručnih konsultanata International Health-a, pozovite naš call centar i zakažite svoj termin potpuno BESPLATNO!

Call Centar

Želite više informacija ili savet?


+381 11 344 68 08

Najčešća pitanja i odgovori

Oba proizvoda su imunomodulatori, dovode imuni sistem u ravnotežu, deluju na bakterije, viruse, gljive i protozoe, neutrališu slobodne radikle, podižu energetski nivo i popravljaju memoriju i koncentraciju. Razlika između ova dva proizvoda je u njihovom sastavu.

GE132 plus natural ima ista svojstva kao GE132 zbog gljive reiši, resveratrola i matične mleči, a pojačano dejstvo mu daju likopen i sulforafan zbog čega se preporučuju kod već nastalih bolesti (kardiovaskularne, maligne, autoimune bolesti).

Pre svega to što deluju imunomodulatorno dovodeći imuni sistem u ravnotežu. Zatim jedinstveni sastav 6 jakih antixidanata i njihovo udruženo delovanje koje daje proizvodu širok spektar delovanja i maximalan efekat.

Naši proizvodi imaju trojako antioxidativno dejstvo: fungoidno – gljiva reiši, biljno – resveratrol, zeleni čaj, vitamin C, animalno – matična mleč i alkilglicerol. Svi sastojci sem svog pojedinačnog delovanja imaju i udruženo dejstvo gde sa malim količinama postižu maximalni efekat delujući direktno (vezuju slobodne radikale, odpuštaju elektrone, deluju na bakterije, viruse, gljive i protozoe) i indirektno (utiču na produkciju ćelijskih antioxidativnih enzima koji sprečavaju antioxidativni stres u ćeliji koji je naročito izražen kod kardiovakskularnih i malignih oboljenja).

Vrednost dodataka ishrani ogleda se u njihovom sastavu. Potrebno je da poseduju sve antioxidativne komponente što ovi proizvodi imaju i zato su jedinstveni na tržištu.

Zbog loših životnih navika i uticaja spoljašnje sredine dolazi do slabljenja imuniteta i pojave grešaka i nepravilnih procesa koji se sa godinama povećavaju i umnožavaju pa je neophodno stalno sprovoditi: čišćenje toksičnih i nepotrebnih supstanci, unos hranljivih supstanci, nadoknadu potrošenih, vezivanje slobodnih radikala, sprečavanje zapaljivih i degenerativnih procesa, prilagođavanje funkcije organizma u datoj sredini, obnavljanje zdravih ćelija čime se usporava i proces starenja i razboljevanja. Korišćenjem GE132 i GE132 plus proizvoda ostvarujete sve navedene procese i dovodite svoj imunitet u ravnotežu.
Preparati zvanične medicine deluju na posledice, deluju vrlo brzo, utiču na polaritet ćelijske membrane i na njene receptore utičući na simptome otok, crvenilo, temperaturu i bol. Zbog strogo specifičnog dejstva imaju kontraindikacije.

Preparati prirodne medicine deluju sporo, nemaju strogo specifično dejstvo zato su bez kontraindikacija, deluju na nivou cele ćelije a samim tim i na uzrok nastanka bolesti.
Udruženo dejstvo sastojaka u GE132 i GE132 plus približava se farmakološkom delovanju leka. Preporučuje se primena najmanje tri meseca.

Postoje razni faktori koji zahtevaju upotrebu dodataka ishrani kod savremenog čoveka: uticaj spoljašnje sredine (zagađen vazduh, jonizujuća i nejonizujuća zračenja, hladnoća i toplota), loše životne navike, nepravilna ishrana, nedovoljan unos vode, nedovoljno sna, bez fizičke aktivnosti, infekcije, stalno prisustvo stresa.

U tim uslovima se troši velika količina prirodnih antioxidanata koje naše telo poseduje. Kada dođe do neravnoteže ispoljava se bolest. Zato je danas korišćenje dodataka ishrani u životu savremenog čoveka postaje potreba.

Od 20 godine starosti počinje opadanje aktivnosti imunog sistema. Na svakih 10 godina starosti procenat opadanja je 10 do 15%. Cilj upotrebe GE132 kod mladih je smanjenje razboljevanja i očuvanje zdravlja.

Kod bolesnih i starijih za poboljšanje funkcija i kvaliteta života, poboljšanje ishoda i ubrzanje oporavka kod nastalih bolesti se preporučuje GE132 plus.

Korišćenjem antibiotika uništavamo bakterije ali umanjujemo i aktivnost imunog sistema čak i do 70% u zavisnosti od vrste antibiotika i dužine trajanja terapije. To produžava period oporavka i daje mogućnost povratka infekcija ili recidiva.

Paralelna upotreba antibiotske terapije i GE132 pomaže da sa manjom količinom leka za kraći vremenski period ostvarimo puno izlečenje bez kontraindikacija i nus pojava (posledica).

GE132 se primunjuje kod akutnih bolesti (prehlada, grip, gušobolja, umor, nesanica, napetost itd) gde dolazi do poremećaja funkcije ćelija i tkiva. Vraća imunitet i funkciju same ćelije u ravnotežu čime organizam postaje otporan na bakterije, viruse i gljivice kao i uticaje iz spoljašnje sredine. Ishod akutnih bolesti je izlečenje bez posledica. Ako se ne leče prelaze u hronične bolesti.
GE132 i GE132 plus se primunjuju kod hroničnih bolesti koje nastaju postepeno, traju dugo (nekada i celi život) u kojima dolazi do poremećaja građe i funkcije ćelija i tkiva (dijabet, astma, hronični bronhit, gastritis, povišen krvni pritisak, gojaznost, autoimune bolesti, multiplaskleroza, reumatoidni artrit itd).

GE132 i GE132 plus dovodi u ravnotežu prekinute i loše procese, vrši detoksikaciju, vraća energetski nivo, smanjuje zapaljive procese, deluje imunomodulatorno, dovodi imuni sistem u ravnotežu i uvodi bolest u fazu mirovanja.

GE132 plus se primunjuje kod teških bolesti (kardiovaskularna i maligna oboljenja) gde dolazi do potpunog poremećaja građe i funkcije ćelija i tkiva datog organa i čitavog organizma.

GE132 plus dovodi u ravnotežu prekinute i loše procese, vrši detoksikaciju, vraća energetski nivo, smanjuje zapaljive procese i deluje imunomodulatorno, dovodi imuni sistem u ravnotežu.

Kod kardiovaskularnih bolesti smanjuje zapaljenje unutrašnjeg zida krvnog suda, smanjuje naslage na zidovima krvnog suda smanjujući oksidaciju lošeg holesterola. Poboljšava cirkulaciju u mišićima, bubrezima, mozgu čime umanjuje rizik od moždanog i srčanog udara i omogućuje bolji prenos nervnih impulsa i kiseonika.

Kancer je poslednji stadijum bolesnog stanja organizma izazvanog nekontrolisanim množenjem ćelija što dovodi do mnoštva grešaka i propadanja čitavog organizma. Dolazi do intoksikacije, malaksalosti, anemije, gubitka apetita i telesne težine.

GE132 plus dovodi u ravnotežu prekinute i loše procese, vrši detoksikaciju, vraća energetski nivo, smanjuje zapaljive procese i deluje imunomodulatorno, dovodi imuni sistem u ravnotežu da prepozna, obeleži i uništi promenjenu ćeliju. Usporava rast tumora jer ne dozvoljava razvoj njegovih krvnih sudova.

Dovodi do stvaranja aktivnih i zrelih imunih ćelija i ćelijskih enzima koji usporavaju razvoj tumora, deluje antiproliferativno (nepravilno umnožavanje ćelija). Utiče na produkciju proteina čija je funkcija popravljanje već stvorenih grešaka na nivou DNK molekula.

Zbog svih ovih karakteristika dovodi do umanjenja posledica agresivnih terapija (hemo i radio terapije) čime popravlja kvalitet života.

Da može, jer GE132 plus povoljno deluje na same krvne sudove, što je izuzetno važno, a i na optimalizaciju lipida u samom krvotoku, blago snižava masnoće ako su povišene odnosno optimalizuje sastav i odnose masnoća u krvotoku.
Nivo šećera u krvotoku održava uglavnom jetra. Izuzetno je važno očuvati dobro stanje jetre i kompletnog sistema. Nikada ne koristiti ono što oštećuje te sisteme (alkohol, cigarete – selen vodonična kiselina, kafa – produkti prženja, virusna oboljenja).

GE132 plus optimalizuje rad jetre i kompletnog sistema a onda poboljšana funkcija jetre održava optimalno stanje glikoze u krvotoku, odnosno ako je povišena blago snižava.

Postoji mnoštvo razloga znanih i neznanih zašto nastaje hipertenzija. Nelečena, zapuštena hipertenzija je “bomba u organizmu” mora se ozbiljno shvatiti i lečiti jer u suprotnom vremenom stradaju nepovratno krvni sudovi.

Pored lekarske terapije dodatak ishrani GE132 i GE132 plus poboljšava ishranu samih krvnih sudova, koliko je moguće ublažava patološki proces ubrzanog starenja krvnih sudova, normalizuje masnoće i treba ga slobodno koristiti. Zato se za prevenciju preporučuje GE132 a kod već nastalih promena GE132 plus.

Da. Bolest se može javiti u bilo kom razdoblju života, od detinjstva do zrele dobi. Sve je češća i depresija zbog poslovnog opterećenja. Karakteriše je gubitak energije, ravnodušnost, nezadovoljstvo, smanjena produktivnost, nesanica, fuzičke tegobe, vrtoglavica, glavobolja, znojenje, problemi u organima za varenje, bolovi u mišićima, problemi sa spavanjem.

Osnovni uzrok je dugotrajna prekomerna aktivnost hormona stresa koja izaziva neravnotežu u nervnim ćelijama, dolazi do prekida prenosa poruka – informacija, gubitka motivacije, apetita i sna. GE132 utiče na smanjeno stvaranje hormona stresa, bolju produkciju energije, popravlja prenošenje poruka – informacija, uspostavlja ravnotežu imunog sistema i funkciju hormona, bolju iskoristivost lekova i smanjenje simptoma depresije.

Ne, ne može. Preporuka za korišćenje proizvoda zavisi od prirode bolesti, opšteg stanja organizma, pola, godina starosti, životnih navika i okruženja.

U proizvodu su potpuno prirodni organski supstrati izbalansirani za ljudsku primenu bez štetnog delovanja. Može se bezbedno koristiti duži vremenski period jer je to dodatak ishrani.

Šestogodišnje iskustvo na hiljade korisnika u 12 zemalja, pokazalo je da GE132 štiti krvne sudove, reguliše njihov promer, snižava krvni pritisak, reguliše metabolizam triglicerida, povećava nivo dobrog a snižava nivo lošeg holesterola, smanjuje nivo šećera u krvi i ćelijsku rezistenciju na insulin.

Preparat GE132 primarno deluje u sprečavanju nastanka promena, sekundarno u sprečavanju nastanka komplikacija i pomoć u lečenju i tercijalno pomoć u suzbijanju nastalih komplikacija.

Autoimune bolesti su podmukle bolesti koje se teško leče i dovode do progresivnog gibitka fizičke i mentalne funkcije. Imuni sistem ne može da prepozna sopstvene od stranih proteina, dolazi do uništenja ćelija sopstvenih tkiva pa se javljaju multiplaskleroza, reumatoidni artrit, lupus, dijabet tipa 1, reumatična oboljenja srca, kronova bolest, parkinsonova bolest, tiroiditis hašimoto, vitiligo, perniciozna anemija, glomerulonefritis, sklerodermija, gastritis, cistitis, odnosno sa gubitkom ravnoteže imuniteta u svakom organskom sistemu može doći do pojave autoimune bolesti.

GE132 dovodi u ravnotežu prekinute i loše procese, vraća energetski nivo, smanjuje zapaljive procese, deluje imunomodulatorno, dovodi imuni sistem u ravnotežu tako da ima mogućnost da raspoznaje sopstvene od stranih belančevina, sprovodi detoksikaciju – čišćenje i bioregeneraciju – obnavljanje i uvodi bolest u fazu mirovanja.

Da, pomaže. Stres je faktor rizika za razvoj oboljenja. Smatra se civilizacijskom bolesti. To je posebno emocionalno i fizičko stanje u kome se organizam priprema za odbranu kada osećamo napetost, glavobolju, lupanje srca, povišen krvni pritisak, loše varenje, sklonost infekcijama, loš san, slab radni učinak što ukazuje da je stres svakodnevno prisutan u našem životu.

Uz preparat GE132 organizmu vraćate ravnotežu imunog sistema, smanjujete loše metaboličke procese, ostvarujete dobar energetski nivo, povećavate memoriju i koncentraciju, povećavate vitalnost organizma, povećava se nivo raspoloženja i radne efikasnosti. Upotrebom GE132 smanjićete hormon stresa i imaćete ponovo osećaj punog zdravlja.

Da, preporučuje se. Alergija je preosetljivo stanje imunog sistema pojedinih osoba na materije iz svog okruženja. Upotrebom GE132 smanjuje se nepravilna aktivacija imunog sistema koja dovodi do alergijskih simptoma: crvenilo, svrab, otok, kijanje, suvi kašalj, otežano disanje, gušenje, pojava suza, sekrecija iz nosa odnosno zapaljenja služokože i kože.

GE132 pomaže u neutralizaciji alergena i blokiranju aktivacije nepravilnih mehanizama reakcije imunog sistema (oslobađanje histamina, heparina i prostaglandina).